این رقم چیزی نزدیک به حجم کل اقتصاد ایتالیا در سال ۲۰۲۰ است. واضح است که اندازه گیری حجم اقتصاد یک کشور، به مراتب کاری سختتر از آن چیزی است که به نظر میرسد. انجام این کار، علاوه بر جمع آوری حجم گستردهای از دادهها و اطلاعات اقتصادی، نیازمند به کارگیری یک معیار دقیق و درست نیز میباشد. به ویژه، این محققان گزارشهای واحد اطلاعات اقتصادی اکونومیست که تعداد ۱۴۳ کشور سراسر دنیا را از اوایل سال ۱۹۹۶ تا اواخر سال ۲۰۲۰ تحت پوشش قرار داده است تجزیه و تحلیل میکنند. با مراجعه به وب سایت صندوق بینالمللی پول اطلاعات بیشتری درباره آنها به دست خواهید آورد. تحلیلگر موسسه کاپیتال اکانامیکس می گوید: نگرانی ها درباره افق اقتصاد چین برخی بی ثباتی ها در بازارهای گوناگون پدید خواهد آورد. یوکیو ایشیزوکی – کارشناس ارشد سرمایه گذاری در موسسه دایوا سکیوریتیز – گفت: نرخ توم در بیشتر کشورهای جهان کماکان مایه نگرانی است چرا که کار بانک های مرکزی را برای اجرای دلخواه سیاست های جدید پس از دوره کرونا دشوار می کند. طبق گزارش موسسه دان اند برادستریت هند در مورد دورنمای اقتصاد جهان، شاخصهای حساسیت مصرفکنندگان و کسب و کار در کشورهای دارای نرخ بالای واکسیناسیون بهبود یافته است.
زمانی که اقتصاد شروع به بهبود یافتن کرد، ژاپن زلزله عظیمی را متحمل شد که از نظر اجتماعی و اقتصادی ضربه سنگینی به آن وارد شد. درست در زمانی که ژاپن فرآیند ریکاوری اساسی از بحران اقتصاد را آغاز کرده بود، یکی از شدیدترین زلزله تاریخ این کشور به وقوع پیوست و اقتصاد آن را تحت تاثیر قرار داد. انجامید و دلار ایالات متحده با استاندارد طلا، که مبنای تعیین نرخهای بینالمللی مبادلۀ ارز بود، پیوند داد. تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2018 نزدیک به 20.4 تریلیون دلار است که در مقایسه با سال2017 رشد داشته و به 19,390 تریلیون دلار رسیده است. آمریکا به لحاظ سرانه تولید ناخالص داخلی مقام دهم را دارد. هندوستان با داشتن ۲.۹۶ تریلیون تولید ناخالص داخلی اسمی و ۱۰.۵۱ تریلیون دالر تولید ناخالص بر اساس برابری قدرت خرید، در رده پنجم جهان قرار دارد. طی 40 سال، چین خود را به رده دوم بزرگترین اقتصادهای جهان رساند. متاسفانه این مقدار طی دو سال اخیر به 1.5 و سپس 0.5 درصد کاهش پیدا کرد.
بالا رفتن نرخ تورم آمریکا در ماه های اخیر از جمله نگرانی های اصلی معامله گران در بازارهای جهانی بوده است. اگرچه طی سالهای اخیر این میزان به کمتر از 10 درصد رسیده، اما رشد اقتصاد همه کشورها با کاهش رو به رو شده است. به عبارتی اقتصاد آلمان به عنوان یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان هنوز در حال پیشرفت است، اما طی دو سال اخیر، در مقایسه با چهار سال قبل، با سرعت کمتری رو به جلو حرکت میکند. انتظار میرود تا 3 سال آینده فاصله این کشور با ابرقدرت کاهش پیدا کرده و طی چند دهه آتی جای آن را بگیرد. با در کنار هم قراردادن تمام این اتفاقات به نظر میرسد در سالهای آینده چین در کنار تداوم پیشرفتهای اقتصادی، با رویکرد همکاری و نه تقابل به دنبال تثبیت برتری اقتصادی خود در جهان خواهد بود و باید دید در مقابل کشورهایی مانند امریکا چه واکنشی نشان میدهند. در آن زمان GDP کشور برابر 305 میلیارد دلار بود. با در نظر گرفتن GDP سرمایه آلمان برابر 3.86 تریلیون دلار و با در نظر گرفتن PPP سرمایه آن برابر 4.44 تریلیون دلار است. This article was written by GSA Content Generator DEMO!
با در نظر گرفتن GDP سرمایه ژاپن برابر 5.15 تریلیون دلار و با در نظر گرفتن PPP سرمایه آن برابر 5.75 تریلیون دلار است. اما از سوی دیگر، اگر به شاخص تولید سرانه(بر اساس شاخص قدرت خرید برابر) نیز توجه کنیم نکات جالب توجهی به دست می آید. تولید صنعتی چین نیز در ماه مارس سال جاری میلادی 14.1 درصد نسبت به دروه مشابه در سال گذشته رشد داشته است؛ این رقم برای دو ماه ژانویه و فوریه ۲۰۲۱ میلادی 35.1 درصد بوده است. طبق این آمارها، رشد اقتصادی سه ماهه اول سال جاری حوزه یورو بدون تغییرات فصلی در سه ماهه اول سال جاری نسبت به سه ماهه قبل از آن 0.6 درصد و نسبت به مدت مشابه سال 2020 میلادی نیز 1.8 درصد کاهش یافته است. قراردادی که چند روز قبل در ویتنام نهایی شد و تجارت آزاد را بین بخش مهمی از جمعیت جهان و حدود 30 درصد از اقتصاد جهان نهایی کرد، نشاندهنده این نوع نگاه است.