ثبت تغییرات موسسه

برای شرکتهای سهامی، اعضای هیئت مدیره به مدت 2 سال انتخاب می شوند. یکی از مواردی که در ثبت شرکت لازم است که کاملا مورد بررسی قرار بگیرد و با شرکایتان در مورد آن صحبت کنید، موضوع فعالیت شرکت است. چنانچه پس از ثبت شرکت شما به دلایل مختلفی قصد ایجاد ثبت تغییرات شرکت تغییرات را داشتید باید با مراجعه به سازمان اداره امور ثبت شرکت ها مسئولین مربوطه را در جریان این تغییرات قرار دهید. دقت داشته باشید که برای ثبت تغییرات شرکت شما باید با تمامی اعضا ابتدا به توافق رسیده و سپس اقدام به ثبت تغییرات نمایید.

مثلا وقتی شرکت شرایط خوبی ندارد، می توان این کار را انجام داد. هنگامی که شرکت سود ده است اما بخشی از سرمایه خود را به دلایلی از دست داده، می توان با کاهش، ضرر وارد شده را جبران کرد. با این کار، در صورتی که شرکت سود بدهد، سود به دست آمده میان سهامداران تقسیم خواهد شد. در این مرحله اسامی اعضایی که در جلسه حاضر بوده اند را ذکر کنید و سمت آن ها را بنویسید.

هیئت مدیره شرکت باید حداقل ۴۵ روز قبل از برگزاری مجمع فوق العاده،

در مرحله ی دوم باید اطلاعاتی همچون تکمیل نوع صورتجلسه خود، که به یکی از شیوه های مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی سالیانه، مجمع عمومی فوق العاده و … است، تکمیل مشخصات شخصی متقاضی، تعیین وکیل و یا نبودن متقاضی، تاریخ برگزاری جلسه پس از تکمیل آن باید بر روی فیلد پذیرش موقت را انتخاب کرده سپس به شما شماره 19 رقمی داده می شود. لازم نیست اعضای هیئت مدیره شرکت تا پایان فعالیت شرکت همیشه ثابت باشند و امکان دارد در نفرات آن تغییراتی ایجاد شود. بعضی از این تغییرات در دست مجمع عمومی فوق العاده است و فقط آنها میتوانند تغییر ایجاد کنند مثل تغییر در همه ی موارد اساسنامه و بعضی دیگر از این تغییرات به مجمع عمومی عادی وابسته اند.

اما چون تغییر در اساسنامه محسوب می شود باید به تصویب مجمع عمومی فوق العاده برسد. در زمانی که نیاز به تغییرات متعدد در شرکت باشد باید برای هرکدام از تغییرات صورتجلسه ای مجزا تهیه و به اداره ثبت شرکت ها ارائه شود و در ادامه هر کدام از تغییرات در سایت اداره ثبت به صورت اینترنتی بارگزاری شود. در این مقاله قصد داریم تا شما متقاضیان را با ثبت تغییرات شرکت ، مراحل ثبت تغییرات و مدارک مربوط به آن ، ثبت تغییرات شرکت در انواع مجامع ثبت برند تجاری و جلسات مختلف و موارد مربوط به آن آشنا کنیم . در قدم بعدی با مراجعه به سایت اداره ثبت شرکت ‌هابرای ثبت تغییرات و دریافت کد پیگیری اقدام می‌شود. ثبت تغییرات شرکت در حوزه اساسنامه فقط در صورتی امکان دارد که تغییر ایجاد شده حافظ حقوق تک تک سهامداران باشد و به هیچ نحوی به هیچ کدام صدمه نزد. هر چند این قانون کمی مبهم است و فقط دادگاه می تواند اعلام کند که آیا واقعا تغییر مورد نظر به حقوق عضوی از شرکت صدمه زده یا نه.

در موارد استثنایی که سهامداران تصمیم به منحل کردن شرکت می گیرند، باید همه آن ها در اداره ثبت حاضر شده و برای این کار اقدام کنند. در قانون برای سهامداران هر نوع شرکت مسئولیت هایی در نظر گرفته است و مجمع عمومی نمی تواند به دلخواه خود این مسئولیت ها را عوض کند. ایجاد تغییرات متنوع و زیاد در شرکت امری عادی است اما سهامداران نمی توانند تمام تغییرات را طی یک جلسه و با نوشتن یک صورتجلسه انجام دهند، باید هر موضوع تغییر به طور جداگانه بررسی شود و صورتجلسه آماده شود. نام جدیدی که در زمان ثبت تغییرات شرکت مورد استفاده قرار می گیرد، باید متفاوت با اسم مشاهیر جهان باشد.

  • که البته این تصمیم نیز باید به تصویب مجمع فوق العاده برسد.
  • در مرحله ی هشتم متقاضی با توجه به نوع صورتجلسه و تصمیمات گرفته شده باید مدارک را در این قسمت بارگزاری نمایند.
  • به هر جهت، برای ثبت تغییرات شرکت، ابتدا باید صورتجلسه ای را تنظیم کنید که همه صفحه‌های آن به وسیله شرکا امضا شود.
  • نوع تصمیمات جلسه در این مرحله تعیین می گردد، سپس برای اضافه کردن تصمیم جدید می توانید گزینه تصمیم جلسه را انتخاب نمایید.
  • برای آشنایی با انواع تغییرات شرکت و نحوه ی ثبت هر کدام از آن ها ادامه ی مطلب را با ما همراه باشید.

اولین مجمع عمومی عادی است که نظارت بر تغییرات ساده شرکت را بر عهده دارد و دومی مجمع عمومی فوق العاده که کار تغییرات اساسی شرکت که در اساسنامه آن به ثبت رسیده را انجام می دهد. بعد از اینکه تصمیم گرفتید چه نوع شرکتی ثبت کنید باید نام شرکت و موضوع فعالیت را انتخاب کنید. می توانید به مقالات راهنمای انتخاب نام و موضوع فعالیت شرکت مراجعه نمایید. سپس با مراجعه به پایگاه اینترنتی اداره ثبت شرکتها می توانید کلیه تقاضاهای مربوط به ثبت تاسیس را انجام دهید. برای انجام هر یک از مراحل نیاز به یک راهنمای کاربلد ثبتی دارید.

تغییرات شرکت چند نوع دارند؟

شما میتوانید جهت اطلاع بیشتر از نحوه ثبت تغییرات شرکتو همچنین مشاوره در زمینه هایثبت شرکت،ثبت برند تجاریو دیگر امور ثبتی ، با شماره ۰۲۱۸۸۸۸۸۸۲۲ تماس حاصل فرمایید. به طور کلی پروسه به صورت آنلاین انجام می‌شود و بعد از تنظیم و تکمیل صورت‌جلسه تغییرات در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها و طی مراحل مورد نیاز، کد پیگیری به متقاضی داده می‌شود و او می‌تواند به صورت آنلاین پیگیر وضعیت باشد. اگر به هر دلیلی در هر مرحله‌ای متقاضی این کد را فراموش کرد می‌تواند از طریق کلیک روی گزینه فراموشی کد پیگیری، با ورود برخی از اطلاعات و پاسخ به چند سوال، مجددا وارد سامانه شود. لازم به ذکر است ، شرکت هایی که با مجوز به ثبت رسیده اند برای تغییرات شرکت خود باید از نهادهای مختلف گروهی مجوز گرفته و صورتجلسه تغییرات را هم که به تایید مجوز درآمده و اصل مدارک به همراه مجوز به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود. در تغییر آدرس شرکت با مسوولیت محدود،مجمع عمومی جلسه ای را تشکیل داده و صورتجلسه ی مربوط به موضوع را تهیه می نماید که تمامی اعضای شرکت ( شرکا) با قید کردن مقدار سهام خود باید آن را به امضاء برسانند.

ثبت تغیرات

تمدید مدیر عامل یک صورتجلسه هستش و در صورتی که نیاز به تمدید بازرسین نباشد، هزینه هر صورتجلسه هم در بخش استعلام هزینه ها به صورت پیامک قابل استعلام است. ارائه ی فتوکپی اقرارنامه برای موسسات غیرتجاری لازم می باشد. کپی کارت پایان خدمت یا کارت معافیت از خدمت اعضای جدید ارائه گردد.

تغییرات یک شرکت یا مؤسسه بعد از ثبت می تواند شامل موارد زیر باشد:

جهت تغییرات در تعداد سهام و یا سرمایه شرکت سهامی خاص تشکیل مجمع عمومی فوق العاده الزامی می باشد. پس از شرکت مسئولیت محدود، شرکت سهامی خاص نه تنها در ایران بلکه در دنیا جزو محبوب ترین شرکتهای ثبت شده است. نسبت به شرکت با مسئولیت محدود دارای اعتبار بیشتری بوده و اغلب برای افرای که امور عمرانی ، بازرگانی ، شرکت های بیمه ، تولیدی و … انجام می دهند مناسب است. علاوه بر آن اخذ وام و تسهیلات بانکی ثبت شرکت در تهران و همچنین نقل و انتقال سهام در آن آسان تر است. برای اطلاع از سایر مزایای شرکت سهامی خاص و دلایل محبوبیت آن در ادامه مطلب با ما همراه باشید. صورتجلسه تنظیم شده که به امضاء کلیه صاحبان سرمایه شرکت یا موسسه رسیده باشد در ۳ نسخه (یک نسخه برای اداره ثبت شرکت‌ها یک نسخه جهت بایگانی در موسسه مذکور و یک نسخه بعد از آگهی شدن صورتجلسه برای متقاضی مورد نظر ارسال می‌گردد) به مهر و امضاء رسیده باشد.

انتخاب و عنوان کردن نام اعضای هیئت نظارت در صورت‌جلسه‌ای که تعداد شرکا بیش از ۱۲ نفر باشد. نسخه اصلی روزنامه رسمی با آگهی انتشار شده در مدارک قرار می‌گیرد. تنظیم یک صورت‌جلسه و امضای آن به وسیله اعضای هیئت‌ رئیسه. گاهی این سؤال مطرح می‌شود که اگر شرکت‌شان نیاز به تغییرات داشته باشد چطور باید به صورت قانونی این تغییرات را اعمال کنند. دانستن نوع شرکت شما در حل این مسئله بسیار تاثیرگذاره ، برای کسب اطلاعات در این حوزه با شماره تماس های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید .

لازم به ذکر است که لایحه اصلاحی قانون تجارت که در ماده ۵ آن حداقل میزان سرمایه شرکت سهامی خاص برای تاسیس و ثبت شرکت ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال تعیین شده است، مصوب سال ۱۳۷۴ است که تاکنون بدون تغییر باقی مانده است. همانطور که گفتیم، پس از به اتمام رسیدن امور ثبتی شرکت، می‌توان تغییراتی را در آن اعمال کرد. ممکن است این تغییرات خود به خود به وجود بیایند و یا اینکه مدیران و بنیان گذاران تصمیم به ایجاد این تغییرات گرفته باشند.

تمامی کارهای تغییرات شرکت می بایست بر اساس صورتجلسات مجمع عمومی عادی و یا فوق العاده صورت بگیرد و هم چنین کلیه مدارک در انجام تغییرات پیوست گردد و به مراجع قانونی هم چون اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود. تا پس از بررسی موضوع تایید و یا عدم تایید این تغییرات صورت بگیرد. برای هر تغییری که در شرکت قرار است اتفاق بیفتد، بایستی یک صورتجلسه تنظیم شود و این صورتجلسه مورد امضای تک تک اعضای هیئت مدیره سازمان قرار گیرد. معمولا شرکت هایی که می خواهند تغییرات اساسی هم چون آدرس شرکت، اسم شرکت و حتی موضوع فعالیت شرکت را تغییر دهند باید از روش مجمع عمومی فوق العاده استفاده کنند. افرادی که تمایل دارند چنین اقدامی انجام دهند، باید در ابتدا جلسه ای با حضور اعضا تشکیل دهند و در این مورد صحبت کنند.