عدم قطعیت مربوط به مذاکرات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نیز نقش مهمی در افزایش این شاخص طی چهار سال گذشته در سراسر جهان ایفا کرده است. افزایش این کلمات در یک متن، حاکی از بالا رفتن سطح عدم قطعیت در کشور مورد نظر است که در نهایت به مقایسه بین نقاط مختلف جهان منجر میشود. شاخص عملکرد تغییرات آب و هوایی که توسط موسسه بازرگانی و مطالعات مالیاتی گرامان واتشل منتشر شده، معیار جامعتری را برای ارزیابی و تحلیل نتایج مقایسه کشورها مانند روند انتشار گازهای گلخانهای و عملکرد سیاستهای مربوطه را نشان میدهد. اول، بله، عدم قطعیت در قدرتهای برتر جهانی میتواند بر عدم قطعیت سایر نقاط دنیا نیز تأثیر بگذارد و دوم، تنها ایالات متحده آمریکا و بریتانیا عدم قطعیت سایر نقاط دنیا را به طور چشمگیری تحت تأثیری قرار میدهد و دیگر کشورها نقشی بسیار جزئی در این زمینه ایفا میکند. نهایتاً، میزان عدم قطعیت سایر قدرتهای بزرگ اقتصادی جهان نظیر کانادا، چین، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن نقشی بسیار جزئی در افزایش عدم قطعیت سایر نقاط جهان ایفا کرده است. Post has been created with GSA Content Generator DEMO!
به گزارش فولاد ایران، سال گذشته، چین فاصله تولید ناخالص داخلی خود با ایالات متحده را کاهش داد و اقتصاد خود را با 2.3 درصد افزایش به 14.7 تریلیون دلار رساند که این تنها 6.2 تریلیون دلار کمتر از تولید ناخالص داخلی آمریکا است و در مقایسه با سال 2019 تا 7.1 تریلیون دلار کمتر است. در نظر داشته باشید کالا و خدمات نهایی، مواردی هستند که در انتهای زنجیر تولید قرار گرفته و خود به منظور تولید یا سرویسهای دیگری خریداری نمیشوند. در نتیجه قوانین علم اقتصاد باید بسیار کلی باشند و بر روی تمایلات تمرکز کنند. در ژاپن نیز انتظار میرود که افزایش قیمتها در سه ماه سوم 2021 روی 1/ 0 درصد ثابت باشد که یادآوری میکند، پس از گذشت مدتی از بازگشاییها و از بین رفتن آثار موقتی آن، مشکل جدیتر برای بانکهای مرکزی جهان میتواند علاوه بر تورم بالا، تورم بسیار پایین نیز باشد. در این گزارش آمده است که اگر چین تا اواسط دهه 2030 از ایالات متحده سبقت نگیرد “احتمالاً هرگز نخواهد توانست به این مهم دست یابد، اگرچه انتظار می رود بخش تولید در چین بعد از سال 2030 با سرعت بیشتری نسبت به امریکا رشد کند و شکاف درآمدی بین کشورها کمتر شود”.
در سال ۲۰۳۰ ترکیه دوازدهمین اقتصاد بزرگ دنیا خواهد بود و ارزش تولید ناخالص داخلی این کشور از عربستان و کره جنوبی بیشتر خواهد بود و کشورهای بریتانیا و فرانسه به ترتیب جایگاه دهم و یازدهم این فهرست را به خود خود اختصاص خواهند داد. به دلیل چگونگی روند کرونا انتظار می رفت تولید ناخالص داخلی چین زودتر از حد انتظار از ایالات متحده پیشی بگیرد، زیرا اقتصاد امریکا بیشتر تحت تأثیر این ویروس قرار گرفته است. شواهد حاکی است که عدم قطعیت جهانی در همان آغاز انتشار ویروس کرونا به سطحی غیرمنتظره رسید و هر روز بر شدت آن افزوده شد به طوری که هماینک شاخص عدم قطعیت جهانی به حدود ۵۰ درصد بیش از میانگین تاریخی آن طی سالهای بین ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۰ رسیده است. به نظر میرسد اپیدمی کرونا تاثیرات بدش را روی اقتصاد افغانستان در سال ۲۰۲۰ خواهد گذاشت. است. از این چشمانداز، اقتصاد جهانی به افزایش قشربندی در کشورهای شمال، و نیز افزایش شکاف اقتصادی میان کشورهای شمال و جنوب منجر شده است.
طبق گزارش این موسسه :«تقاضای داخلی که پیشبرنده فعالیت اقتصادی بدون در نظر گرفتن صادرات است، 13.8 درصد در آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی نسبت به سال قبل افزایش یافته است. تولید ناخالص داخلی (GDP) ۱۰ اقتصاد برتر دنیا حدود ۶۶ درصد از اقتصاد جهان را تشکیل میدهد در حالی که ۲۰ اقتصاد برتر، نزدیک به سهم ۷۹ درصدی در تشکیل اقتصاد دنیا دارند. تصویر بالایی، خلاصهای از سهم کشورهای برتر در اقتصاد دنیا را نشان میدهد. این گزارش درباره سهم هند از صادرات غیرنفتی کشور در شش ماهه نخست سال توضیح داده است: سهم هند در صادرات غیر نفتی کشور نسبت به سال گذشته یکدرصد افزایش یافته و به هشت درصد رسیده است. یک مشاور اقتصادی مستقر در لندن پیش بینی می کند که تأثیر اقتصادی چین در طول زمان نسبت به ایالات متحده افزایش نخواهد یافت و دلیل این امر کاهش 0.5 درصدی نیروی کار چین تا سال 2030 است.