ثبت شرکت تعاونی,انواع شرکت تعاونی,مدارک لازم و مراحل ثبت شرکت تعاونی,ثبت نارین

اساسنامه شرکت تعاونی باید شامل نام با قید کلمه تعاونی، هدف، موضوع، نوع، حوزه، عملیات، مدت، مرکز اصلی، نشانی، میزان سرمایه، مقررات مربوط به اعضا، ارکان، مقررات مالی و کار، انحلال و تصفیه، حداقل و حداکثر اعضا به نسبت سرمایه و فرصت اشتغال و نوع فعالیت و … باشد. اعضا در صورتی که واجد شرایط مقرر باشند می توانند به عنوان عضو فعالیت داشته باشند و طبق اساسنامه در کلیه امور حق نظارت خواهند داشت . تاسیس شركت تعاونی بر اساس اقدام مجمع موسس كه شامل عده ای افراد واجد شرایط عضویت می باشد صورت می گیرد.

  • ـ فهرست اسم و مشخصات اعضاء هیئت مدیره ، بازرسان و مدیرعامل شركت تعاونی .
  • همچنین اساسنامه انواع شرکت‌های تعاونی به صورت نمونه اساسنامه توسط وزارت تعاون تهیه شده و به تشکیل دهندگان شرکت داده خواهد شد.
  • بازرس که توسط مجمع عمومی عادی انتخاب می‌شود مسئول نظارت بر عملکرد هیات مدیره و اجرای تصمیمات مجمع و اساسنامه است.
  • فقط قانون برای آنکه شرکت تعاونی شناخته شود و از مزایای مربوط به شرکتهای تعاونی استفاده نماید، رعایت بعضی از اصول را لازم دانسته است.
  • این مقدمات شامل تهيه كليات طرح پيشنهادي و اساسنامه، دعوت به عضويت افراد واجد شرايط و برگزاری اولين مجمع عمومي عادي می باشد در این جا این نکته حائز اهمیت است که تمامی این موارد مشروط به موافقت وزارت یا اداره كل تعاون با تشكيل تعاون مورد نظر است.
  • انقضای مدت تعیین شده در اساسنامه مربوط در صورتی که در اساسنامه مدت تعیین شده باشد و مجمع عمومی مدت را تمدید نکرده باشد.

13- برای تشکیل اتحادیه های تعاونی های شهرستان ها باید حداقل 7 عضو داوطلب از بین تعاونی ها که در یک موضوع فعالیت می کنند حضور داشته باشند . به غیر از ارائه مدارک به اداره ثبت شرکت ها باید هیئت مدیره مدارک لازم را به وزارت تعاون یا اداره تعاون شهرستان نیز ارائه نماید. بسیاری از تغییراتی که در شرکت تعاونی صورت میگیرند، نیازی به ثبت ندارند. بعنوان مثال اعمال تغییرات در خط‌ مشی‌های داخلی شرکت تعاونی، تغییر کارکنان، ساعت کاری شرکت، استخدام سامانه ثبت شرکت و تعدیل نیرو، تاسیس شعبات جدید و… برخی از تغییراتی هستند که لازم نیست فرآیند خاصی برای ثبت را طی کنند. اما در نظر داشته باشید که هر تغییری در شرکت تعاونی که در آن نیاز به دست بردن و اصلاح اساسنامه شرکت وجود داشته باشد، باید در اداره ثبت شرکت‌ها ثبت شود. ماده‌ی ۱۹۳ قانون تجارت بیان می کند که تشکیل شرکت تعاونی اعم از تولید و مصرف ممکن است مطابق اصول شرکت سهامی یا برطبق مقررات مخصوصی باشد که با تراضی شرکا ترتیب داده شده است.

ارزیابی رایگان و تخمین هزینه ثبت شرکت

ثبت شرکت، موجب اطمینان از رسمیت شرکت، برای اعضا و اطلاع از وضعیت شرکت برای کسانی که می‌خواهند با شرکت وارد معامله گردند می‌شود. همچنین ثبت شرکت‌های تعاونی به دولت نیز امکان می‌دهد تا از نوع فعالیت، میزان سرمایه‌گذاری، تعداد و به طور کلی وضعیت شرکت های تجارتی که می‌توانند در اوضاع اقتصادی هر کشوری موثر باشند اطلاع دقیق پیدا کرده و خط مشی اقتصادی خود را بهتر تعیین کند. ثبت شرکت تعاونی کشاورزی با استفاده از تخصص و کاردانی متخصصین و وکلای ما در موسسه حقوقی ویونا به صورت تضمین شده و کاملا قانونی به شکل ساده تری انجام خواهد شد. تسلط به قوانین و مقررات تجاری ایران، قوانین و مقررات اداره تعاون و همچنین شرایط ثبت شرکت تعاونی کشاورزی و آئین نامه ها و دستورالعمل های مرتبط برای ثبت شرکت تعاونی در اداره ثبت شرکت ها از اهمیت زیادی برخوردار است و می تواند در آینده بهتر شرکت شما تاثیر مستقیم داشته باشد. ثبت شرکت تعاونی توسط حداقل هفت نفر به عنوان سهامدار انجام می شود. این اعضا باید حداقل fifty one درصد از سرمایه شرکت تعاونی را تادیه نمایند و به هیچ عنوان نباید شرکت های دولتی، نیمه دولتی و شبه دولتی در ایجاد و تاسیس این شرکت های تعاونی عضویت داشته باشند.

ثبت شرکت تعاونی

بازرسان نیز مسئول نظارت بر عملکرد هیات مدیره اجرای تصمیمات مجمع و اساسنامه را بر عهده دارند. شرکتهای تعاونی با بیش از 500 عضو و اتحادیه‌هایی که تعداد اعضاء تعاونیهای عضو آنها مجموعاً بیش از 2000 عضو باشد، «تعاونی بزرگ» محسوب می‌شوند. در four ثبت شرکت رونوشت ارائه رسید پرداخت سرمایه شرکت طبق اساسنامه به صندوق تعاون.

اعضای شرکت تعاونی باید چند نفر باشد؟

پیشگیری از تمركز و تداول ثروت در دست افراد و گروه های خاص جهت تحقق عدالت اجتماعی. همهٔ نوشته‌ها تحت مجوز Creative Commons Attribution/Share-Alike در دسترس است؛ برای جزئیات بیشتر شرایط استفاده را بخوانید. ۴-تعاونی ها بصورت تعاونی تولید یا تعاونی توزیع فعالیت می نمایند.

misc