Content
ماده 5) مركز اصلي و نشاني خانه موسيقي تهران, انتهای خیابان فاطمی غربی ، نرسیده به جمالزاده شمالی ، پلاک 284 می باشد . ماده4) مدت فعاليت خانه موسيقي از تاريخ صدور مجوز و ثبت تغییرات رسميت آن نامحدود است. ماده ۳۳ – انحلال مؤسسه با رای موافق آراء پنج نفر از اعضای مؤسس اولیه امکان پذیر است. ماده ۱۳ – ارکان اصلی و تشکیلات اساسی مؤسسه به شرح زیر است.
ماده18- جلسات عمومی به درخواست رئیس هیأت مدیره یا مدیر عامل قابل تشکیل است و دعوتنامه که به صورت کتبی و دو هفته قبل ازتشکیل جلسه ارسال خواهد شد بایستی دستور جلسه وساعت حضور و محل جلسه قید شده باشد . ماده 14- موسسه فرهنگی، هنری با تصمیم مؤسسان که اسامی و مشخصات آنان در ذیل اساسنامه درج گردیده وآنرا امضاء کرده اند. تأسیس شده و مؤسسان به عضویت فرهنگی ، هنری پذیرفته شوند مجمع عمومی مؤسسه را تشکیل میدهند. ماده 29- پس از احراز اجرای تعهدات مذکور در ماده 28 و حل و فصل امور آموزشی و حقوقی “موسسه” و تصویب نهایی انحلال “موسسه” توسط شورای گسترش آموزش عالی، اقدامات زیر انجام می گیرد. ماده 31 ) فوت یا حجر یک یا چند نفر از موسسان یا هیأت مدیره و مدیرعامل موجب انحلال موسسه نخواهد بود وعضوجانشین وظیفه محول را انجام خواهد داد و گزینش عضو جانشین با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه خواهد بود . انتخاب مجدد هیئت مدیره برای دوره های بعدی بلامانع بوده و هیئت مدیره موظف است حداکثر سه ماه قبل از پایان تصدی خود ، از مجمع عمومی عادی بمنظور انتخابات هیئت مدیره جدید دعوت نماید .
مطالعه وب سایت مربوطه جهت آشنایی باضوابط و قوانین،موضوع فعالیتها،فرآیند ثبت موسسهو تهیهمدارک و مستندات لازم،دانلود و تکمیل فرم های تقاضانامه،اساسنامهوفرم پرسشنامه فردی. افرادی که با تصویب موسسین اولیه مجمع عمومی را تشکیل می دهند باید تمام صلاحیت های لازم را برای موسس اولیه را داشته ثبت شرکت و به تایید هیات رسیدگی به امور مراکز فرهنگی برسند. ه- تصویب و قبول عضویت اعضای جدید موسسه با رعایت ضوابط مصوب موسسان و اطلاع دبیر خانه هیات رسیدگی به امور مراکز فرهنگی . که ساده ترین مثالشان امور فرهنگی، خیریه، هنری، آموزشی و پرورشی و به طور خاص تر فعالیت های عام المنفعه است.
ک) تصویب استانداردهای آموزشی موسسه با توجه به استاندارهای آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه جامع علمی – کاربردی که از سوی شورای موسسه پیشنهاد می گردد. ثبت موسسه فرهنگی در بخش فعالیتهای آموزشی در دو حوزه هنرهای نمایشی و هنرهای تجسمی خلاصه میشود. هنرهای نمایشی شامل بازیگری، کارگردانی، کتابداری، روزنامه نگاری، نویسندگی، موسیقی صفحه آرایی کتاب و نشریات، عکاسی، فیلمبرداری، نورپردازی، چهره سازی، گریم، دروس قرآنی، نهج البلاغه و نظایر اینها است. هيأت مديره موسسه مركب از 5 نفر عضو اصلي و 2 نفر عضو علي البدل خواهد بود كه براي مدت three سا ل در نخستين دوره توسط مجمع عمومي موسس و در ساير ادوار توسط مجمع عمومي عادي يا فوق العاده ، تا پايان دوره انتخاب مي شوند.
وکیل در اردبیل
ماده 67- عضويت مؤسسه در اتحاديه مؤسسات قرآني مردمي استان با تصويب مجمع عمومي عادي مؤسسه ممکن خواهد بود. تبصره 1- موسسه ميتواند با تصويب مجمع عمومي عادي تا حداكثر يك دوم ذخيره قانوني را جهت افزايش سرمايه خود به كار برد. تبصره 2- در صورت استعفا، فوت، ممنوعيت قانوني و يا غيبت غير موجه مكرر هر يك از اعضاي اصلي هيأت مديره، يكي از اعضاي علي البدل به ترتيب اکثريت براي بقيه مدت مقرر به جانشيني وي به عنوان عضواصلی در جلسات هيأت مديره شركت مي نمايد.
محمد مومن زاده وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز محمد مومن زاده وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز متخصص در پرونده های کیفری،ملکی،قراردادها،ارث وخانواده،مواد مخدرو… کارمندان محلی که شامل کارمندان اداری ، دبیرخانه و دون پایه می باشند باید از اتباع کشورهای عضو بوده ، اما باید مقیم ایران و در ایران استخدام شوند. الف – ارتقای تفاهم بیشتر میان مردم منطقه با تاکید بر ادبیات ، فرهنگ مردمی ، موسیقی سنتی و آداب و رسوم ملی کشورهای عضو. 16 – تبادل برنامه های آموزشی برای محققان در زمینه مرمت و مصون سازی کتاب های قدیمی و دست نوشته ها.
هیئت مدیره می تواند بدون تشکیل مجمع عمومی محل موسسه را تغییر و طبق مفاد ماده (۳۷) اساسنامه به نیروی انتظامی کتبا اعلام وسپس نسبت به تشریفات ثبت شرکتها اقدام نماید . پس از هجرت آسمانی حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی اکبر ابوترابی، فترتی در کارهای فرهنگی آزادگان به وجود آمد. در این دوران فقط دوستان مرحوم حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی اکبر ابوترابی و برادر بزرگوارشان- حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی- ماندند و فعالیتهای کمرنگ فرهنگی! زیرا ستاد آزادگان بدون فعالیتهای مؤثر و برنامه و نقشه های فرهنگی فقط وجودی صوری و ظاهری داشت؛ البته پس از ایشان نیز با حمایت حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی گردهمایی های بزرگ کشوری نیز برگزار شد.
8-11)حضور فعال در جشنواره هاي مختلف موسيقي در خارج از كشور به منظور معرفي و شناساندن موسيقي و موسيقي دانان ايراني و آشنايي با تحولات موسيقي در جهان. 8-5)سمت و سو بخشيدن به فعاليت هاي موسيقي دانان و هنرجويان ايراني به منظور تداوم حضور سنن ملي موسيقي در جامعه و شناسائي و باروري استعداهاي هنري جهت رشد موسيقي كيفي درايران. همه حقوق مادی و معنوی متعلق به «بانک اطلاعات نشریات کشور» است.
معاون رئیس را در نمایندگی مؤسسه و پیشبرد فعالیتهای آن درسطح ملی و بین المللی دستیاری خواهد کرد. انجام سایر فعالیتهای مرتبط با این اساسنامه در سطح ملی و بینالمللی. تشویق و تقدیر ازشخصیتهای علمی، تخصصی، هنری، فنی و حرفهای مرتبط با امر پژوهش، حفاظت، مرمت، معرفی و احیاء بناها، مجموعه بناها و محوطههای تاریخی در سطح ملی و بینالمللی. همکاری مؤثر در زمینه صیانت، حمایت، حفاظت، مرمت و احیای بناها، مجموعه بناها و محوطههای تاریخی از طریق معرفی طرحهای لازم به سازمانهای مسئول و علاقمند ذیربط. برگزاری همایش های دورهای، نشستهای علمی- تخصصی به منظور اطلاع از آخرین دستاوردهای علمی در زمینه صیانت، حمایت، حفاظت و مرمت بناها، مجموعه بناها و محوطههای تاریخی در سطح ملی و بینالمللی.
20-22) توجه و پي گيري در امور مربوط به تامين حقوق معنوي اعضاء از جمله حقوق مولفين و مصنفين. 3) انجام اقداماتي كه مغاير با شئونات حرفه اي موسيقي دانان باشد. 8-34) ارائه و عرضه محصولات صوتي و تصويري موسيقي و سازهاي ساخته شده در داخل كشور و كتب و آثار موسيقي ايراني .
تصویبنامه درخصوص تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خصوصی در سال 1400
مدیرعامل مجتمع عالیترین مقام اجرایی و نمایندهی قانونی مجتمع بوده و دبیر و مسؤول اجرای مصوبات هیأت مدیره و اجرای اختیاراتی است که مطابق اساسنامه و آییننامهها به وی تفویض میشود. جلسات هيات مديره با حضور بيش از نصف اعضا رسميت يافته و جز در موارد ذکر شده در اساسنامه، تصميمات متخذه با اكثريت آرا حاضرين ثبت برند تجاری معتبر خواهد بود. در صورت تساوي آراء، رأي طرفي كه رئیس هیأت مدیره موافق آن است، لازمالاجرا خواهد بود. موسسه فرهنگی یا موسسات غیر تجاری موسساتی هستند كه جهت مقاصد غیر تجاری مثل امور علمی ادبی هنری یا امور خیریه و امثال آن تشكیل می شوند که تشكیل دهندگان آنها ممكن است قصد انتفاع داشته و یا نداشته باشند.
- اشاعه قوانین، معاهدات، توصیهها، قراردادها و آییننامهها ومنشورهای ملی و بینالمللی در زمینه شناسایی، حمایت، حفاظت، مرمت و معرفی بناها، مجموعه بناها و محوطههای تاریخی و ارائه پیشنهادهای لازم به مراجع ذیربط.
- 38-۳- گزارش هر گونه تخلف هيات مديره از مفاد اساسنامه به مجمع عمومی.
- ماده 62- انحلال موسسه تابع ضوابط و مقررات سازمان دارالقرآن الکريم خواهد بود.
- این کمیتهها، مطالعاتی را در ارتباط با مسائل واقع در حیطه وظایف و فعالیت مؤسسه در حوزه تخصصی خود انجام میدهند.
- ماده ۲۸ – سال مالی از اول فروردین هر سال آغاز و به پایان همان سال ختم میشود، مگر سال اول که از تاریخ تاسیس شروع و به پایان همان سال خاتمه مییابد.
در ادامه به شرح با مراحل ثبت موسسه فرهنگی هنری میپردازیم. ماده 9- کلیه فعالیت ها واقدامات موسسه بایستی در چهار چوب قوانین و مقرارات موضوعه کشوری وسیاستهای فرهنگی مصوب شورای عالی انقلابی فرهنگی وهمنانگ بابرنامه های فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی انجام پذیرد . ماده 4- “موسسه” یک واحد آموزشی غیر دولتی_غیر انتفاعی است که پس از تصویب اساسنامه توسط شورای گسترش آموزش عالی “وزارت ” ابلاغ آن توسط “وزارت” و ثبت در اداره ثبت اسناد و املاک (واحد ثبت موسسات غیر تجاری) محل فعالیت “موسسه” دارای شخصیت حقوقی و استقلال اداری و مالی می شود. هیات مدیره موسسه در کلیه مراحل رسیدگی قضائی در مراجع رسیدگی کننده حق طرح دعوی و پاسخگویی نسبت به احقاق یا اثبات حقوق موسسه را دارا خواهد بود. هیئت مذکور موظف است یک نسخه از شرح کامل اموال و املاک واگذارشده را به مراجع ذیربط ارائه نماید.
مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران به منظور پاسخگویی به نیازهای پژوهشی کشور در زمینههای فلسفه، حکمت و دانشهای مرتبط تأسیس شده است. این مؤسسه پیش از این در قالب دو پژوهشکدۀ “حکمت و ادیان” و “تاریخ و فلسفۀ علم” فعالیت می کرد که بر اساس مصوبۀ شورای گسترش آموزش عالی به تاریخ خردادماه 1380 در ساختار جدید به فعالیت خود ادامه می دهد. ماده 23- هیأت مدیره یا قسمتی از وظائف خود رابه مدیر عامل تفویض نماید و مدیر عامل نیز میتواند یک نفر را به سمت قائم مقام خود انتخاب و قسمتی ازوظایف محوله رابه وی واگذار کند. همچنین هیأت مدیره میتواند در صورت لزوم برای سایر اعضا ئ ( در صورت انتخاب ) سمت های دیگری تعیین نماید. تجدید انتخاب هیأت مدیره برای دوره های بعدی بلا مانع است ورئیس هیأت مدیره میتواند درعین حال سمت مدیره عامل مؤسسه را دارا باشد . ماده 19-امور اجرائی مؤسسه توسط هیأت مدیره ای حداقل متشکل از دو نفر که بین مؤسسان (اعضای مؤسسه ) برای مدت یک سال انتخاب میشوند اداره خواهد شد.
وکیل کیفری
جز درباره موضوعاتي كه به موجب مفاد اين اساسنامه اخذ تصميم و اقدام درباره آنها در صلاحيت خاص هيات مدیره است ، مدیرعامل كليه اختيارات لازم براي اداره امور مشروط به رعايت حدود اهداف و اساسنامه را دارا مي باشد. بالاترین مقام مسئول موسسه عروج و مدیرعامل، اعضای حقوقی هیأت مدیره میباشند. اعضای شورای سیاستگذاری توسط موسسه عروج به تعداد تشخیصی(حداقل three نفر) و برای مدت 5 سال منصوب میشوند. شورا میتواند در خصوص افزایش اعضا افرادی را به موسسه معرفی نماید.